Nieuwe update WordPress

Vandaag is een update voor WordPress uitgerold.
Inmiddels heb ik een aantal websites ge-updated en dat ging goed.

Onze klanten met een onderhoudscontract hoeven niets te doen.
Wij verzorgen de update en dat alles goed blijft lopen.

Heb je geen onderhoudscontract en wel een WordPress website?
Zorg er dan voor dat binnen een paar dagen de nieuwe update van WordPress wordt geïnstalleerd!

Wat is er nieuw volgens WordPress

Hieronder een video over de nieuwe update.

Twenty Sixteen

Twenty Sixteen is het nieuwste WordPress thema sinds de WordPress update

Introductie Twenty Sixteen

Ons nieuwste standaard thema Twenty Sixteen is een modern insteek voor het klassieke blogontwerp.Twenty Sixteen is het nieuwste WordPress thema sinds de WordPress update

Twenty Sixteen is gebouwd om er fantastisch uit te zien op elk apparaat. Een vloeiend grid ontwerp, flexibele headers, grappige kleurenschema’s en veel meer zorgen ervoor dat je inhoud tot leven komt.

Twenty Sixteen is het nieuwste WordPress thema sinds de WordPress update

Twenty Sixteen met responsive afbeeldingen

Schaalbare afbeeldingen

WordPress kan nu geschaalde afbeeldingen weergeven op elk apparaat, zodat deze perfect passen. Je hoeft er niks voor in je thema te doen, het werkt gewoon!


Je WordPress inhoud als embed toevoegen

Het is nu mogelijk om je berichten als embed in te voegen op andere andere sites, zelfs op andere WordPress sites. Plak eenvoudig de bericht URL en je ziet direct een voorbeeld met titel, samenvatting en uitgelichte afbeelding. We hebben zelfs je site iconen, links en reacties meegenomen voor het delen.


Nog meer embed ondersteuning

Als toevoeging voor bericht embeds, voegt WordPress 4.4 ook ondersteuning toe voor vijf nieuwe oEmbed providers: Cloudup, Reddit Comments, ReverbNation, Speaker Deck en VideoPress.


Onder de motorkap

REST API infrastructuur

Met de integratie van de REST API in de WordPress core breekt een nieuw tijdperk aan voor ontwikkelen met WordPress. De REST API servers bieden ontwikkelaars een stap voorwaarts om een REST API te ontwikkelen bovenop WordPress.

Infrastructuur is het eerste onderdeel van een meer-traps uitrol voor de REST-API. Inbegrip van core endpoints staat gepland voor de volgende release. Voor een sneak-peak van de endpoints, en meer informatie over het uitbreiden van de REST-API, bekijk je de officiële WordPress REST API plugin.

Term meta

Terms ondersteunen nu metadata, net als berichten. Zie add_term_meta(),get_term_meta(), en update_term_meta()voor meer informatie.

Reactie query’s verbeteringen

Reactie query’s hebben nu cache ondersteuning om performance te verbeteren. Nieuwe argumenten in WP_Comment_Query maken het robuuster en query’s eenvoudiger.

Termen, reacties en netwerk objecten

Nieuwe WP_Term, WP_Comment enWP_Network objecten maken de interactie met termen, reacties en het netwerk beter voorspelbaar en intuïtief in de code.