WordPress 4.3 is uit!

In de video hieronder worden de laatste vernieuwingen uitgelegd.

Onze klanten met een onderhoudspakket, krijgen de update automatisch geïnstalleerd.

Onderhoud je zelf een WordPress website?
Zorg dan zo snel mogelijk voor een update om gebruik te kunnen maken van de laatste vernieuwingen!

Wat is er vernieuwd binnen WordPress 4.3?

Site iconenOpmaak snelkoppelingenMenu's in de CustomizerBetere wachtwoordenEen soepelere admin ervaringReacties zijn uitgeschakeld op pagina'sJe site snel aanpassen
Favicons presenteren je site in tabbladen van browsers, in bookmark menu’s en op het homescherm van je mobile apparaat. Voeg een unieke favicon toe via de Customizer; het zal zelfs blijven bestaan wanneer je wisselt van thema. Zorg ervoor dat je hele site je merk presenteert.

Het schrijven van berichten is nog sneller geworden met nieuwe opmaak snelkoppelingen in WordPress 4.3. Maak gebruik van sterretjes om lijsten te krijgen en cijfer symbolen voor titels. Nooit meer afbreken van schrijversritme; je tekst ziet er fantastisch uit met een * en een #.

Menu maken, bijwerken en toewijzen terwijl je een preview ziet in de Customizer. Het gestroomlijnde Customizer ontwerp zorgt voor een mobiel vriendelijke en toegankelijke interface. Elke release wordt het makkelijker en sneller om je site precies zo te maken als je wilt.

Houdt je site nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. In plaats van het ontvangen van wachtwoorden via de e-mail, ontvang je nu een ‘wachtwoord reset’-link. Wanneer nieuwe gebruikers toegevoegd worden aan de site of wanneer een gebruikersprofiel wordt bewerkt zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

Verbeteren aan de lijst weergave maakt WordPress meer toegankelijk en eenvoudiger om te werken met elk type apparaat.
Op alle nieuwe pagina’s die worden gemaakt zijn reacties uitgeschakeld. Hou de discussies in je blog, precies waar het hoort te gebeuren.
Wanneer je op de daadwerkelijke site ben, kan je klikken op de aangepaste link in de toolbar om snel wijzigingen aan je site te maken.